Privé les

Wil je graag één op één begeleiding plan dan een privé les in.

Redenen om voor een privé les te kiezen:

- Je hebt een blessure of bent net geopereerd en kan weer gaan werken aan je herstel.

Met een privé les krijg je les op maat. Samen gaan we kijken welke lessen je voorkeur hebben. We beginnen met de bewegingen die binnen je bereik liggen en kijken naar de mogelijkheden voor ondersteuning tijdens een oefening of dat een aanpassing een betere optie is. We werken er naartoe dat je deel kunt nemen aan de reguliere lessen als daar je voorkeur ligt. Als je deel gaat nemen aan de reguliere lessen na privé les te hebben gehad, weet je wat je kunt gebruiken aan ondersteuning of optie tijdens de oefeningen, dat kan je rust en zelfvertrouwen geven.

-Je bent snel afgeleid door of bezig met andere deelnemers?

Ga je voor in/ontspanning voor jezelf, maar raak je snel afgeleid door de geluiden of bewegingen van mede deelnemers en kan je je daardoor niet focussen op je eigen oefeningen? Kom je vervolgens vermoeider thuis of met het gevoel dat je je niet volledig hebt gegeven in de les? Dan is een privé les prettig, doordat de meeste factoren die jou focus verstoren weggenomen zijn.

-Het reguliere lesrooster sluit niet aan op jouw agenda?

Worden de lessen die je wilt volgen gegeven op een tijdstip die jou niet uitkomen? Met een privéles kan je je favoriete les plannen op een moment dat het jou wel schikt. (let wel, een privéles plannen gaat op afspraak en buiten de reguliere lestijden om)

-Het tempo in de reguliere les ligt te hoog.

Het kan zijn dat het tempo in sommige lessen te hoog voor je is , maar dat de les je wel aanspreekt. Tijdens een privé les is de les afgestemd op jouw behoeften en passen we het tempo aan, zodat je je favoriete les kunt volgen zonder dat je het gevoel hebt erachteraan te lopen of het niet bij kunt benen.

 

Voor het volgen van een privé les hoef je geen lid te zijn, investering in jezelf 1uur €65,-

Kom je met twee personen tegelijk dan investeren jullie €110,- 1 uur. 

Ben je lid van de studio dan kan je voor €60,- een privé les 1 uur volgen.  

Het plannen van een privé les gaat op afspraak en valt buiten het reguliere lesrooster. Vul het contactformulier in, mail of app je wensen door, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.