Reserveren

Ook graag deelnemen aan de lessen van Aerial Flow Studio? Maak een account aan op onze online agenda door links bovenaan op de agenda voor "inloggen" te kiezen en een nieuwe gebruiker aan te maken. Wanneer de bevestigingsmail is ontvangen en je terug bent op de agenda kies je midden bovenaan voor "koop kredietpunten". Dan kan de introductiekaart worden afgerekend. Zodra de introductiekaart betaald is via iDeal kan er online gereserveerd worden voor 4 lessen. Hiervoor gebruik je het krediet wat je direct ontvangt op je account van de online agenda. Let op: de mobiele versie geeft geen "koop kredietpunten" mogelijkheid zoals de webversie. Op de mobiel kan er krediet gekocht worden door een les te kiezen, "deelname maken" aan te klikken en dan "koop kredietpunten" aan te klikken.

Kom je er niet uit met het online systeem? Dan helpen we je graag verder. Neem contact met ons op en we zorgen dat je kunt deelnemen.

Waarom 4 lessen? De ervaring leert dat het met één les lastig is om in te schatten of de les bij je past. Er komen ook veel indrukken binnen zoals de omgeving, stem, volume en woordgebruik van instructeur en natuurlijk de sfeer. Daarnaast is het prettig om meer lessen uit te proberen en zodoende beter te ervaren wat bij je past. Je gaat het alleen volhouden als je iets doet wat je echt leuk vindt. Tevens is het een goede stok achter de deur. Wanneer je weer wil beginnen met sporten is de drempel vaak nog hoog. Wij zullen je helpen gemotiveerd te blijven om deel te nemen aan de lessen. Een start van 4 lessen helpt hier zeer zeker bij. 

Het krediet is 1 maand geldig vanaf het moment dat je afrekent. In overleg met ons is het eventueel mogelijk zelf een ingangsdatum te kiezen, en is de introductiekaart vanaf de eerste les een maand geldig. Je bent vrij om de kaart te gebruiken zoals het jou uitkomt. Bijvoorbeeld: meerdere keren in 1 week en vervolgens een week helemaal niet. Je kunt het invullen zoals je zelf wil, zolang de punten maar binnen  een maand na aanvang gebruikt worden. Loopt de introductiekaart of lidmaatschapsmaand bijna af, en besluit je daarna niet meer deel te nemen aan de lessen? Laat het ons even tijdig weten, dan kunnen wij dat in de administratie verwerken en ben je ons niets meer verschuldigd omdat wij geen opzegtermijn hanteren. Ook bij een lidmaatschap na de introductiekaart bestaat er geen opzegtermijn. Wij verwelkomen je graag weer in de studio zodra je weer tijd hebt om deel te nemen aan de lessen.

Deelnemen is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Plan daarom op tijd je lessen in, er is elke les plek voor maximaal 10 deelnemers. Op de online agenda kan je zien welke lessen er beschikbaar zijn en hoeveel plek er nog is. 

Wil je niet telkens reserveren maar liever een vaste dag (of meerdere) vastzetten, dan kan dat. Vraag hier gerust naar wanneer je de studio bezoekt, of neem hierover contact met ons op via email of telefoon/whatsapp. 

Kom fris naar de les. Het gebruik van (geurloze) deodorant wordt zeer op prijs gesteld. De lessen zijn op blote voeten of sokken, zorg er daarom voor dat je voeten gewassen zijn en draag nagels kort • Draag schone kleding zonder scherpe studs ed. tijdens de lessen, waar je gemakkelijk in kunt bewegen. • Tijdens een Aerial les draag je een shirtje met korte of lange mouwtjes, voor vermindering van druk in de oksels en uit hygiënisch oogpunt • Draag lang haar in een staart, vermijd het gebruik van klemmen, schuifjes of spelden! Geen scherpe sieraden, lange oorbellen, horloges etc.

Materialen en matten, blokken, kussens en dekentjes zijn in de studio aanwezig, deze hoef je niet zelf mee te brengen.

In verband met lessen of voorbereiding daarvan wordt er niet eerder dan 15 minuten voor aanvang op de bel gereageerd.