Even voorstellen

pasfoto

Na ruim 10 jaar ervaring opgedaan te hebben als sportinstructrice bij Sport Team Ede in o.a  pilates, power yoga, BBB, circuit training, fitness, bootcamp en Zumba opent Paula haar eigen studio. Haar nieuwe specialiteit is Aerial yoga (Yoga met een hangmat)

Even voorstellen; Ik ben Paula Koot-Haentjens, getrouwd met Thijs en moeder van twee volwassen zoons, Yessin en Fabian en oma van Tycho. Vrije momenten breng ik graag door met mijn gezin, in de sauna of op het water om te suppen.

Na een verzorgende opleiding heb ik jaren bij Stam studieboeken gewerkt. Na de studieboeken ben ik terecht gekomen in apotheek Veldhuizen, daar heb ik 13 jaar gewerkt. Naast het werk ik de apotheek was ik werkzaam bij Sport en Survival Team Ede.

Het lesgeven bevalt me zo goed dat ik de stap heb genomen om de studio op te richten, waar alle gemakken voor de lessen aanwezig zijn en waar ik deelnemers in kleine groepen (max. 10 deelnemers per les) kan laten ervaren hoe leuk bewegen kan zijn en hoe je in deze tijd nog kunt ontspannen.

In 2021 is er lipoedeem bij mij geconstateerd. Dat verklaarde een hoop, je kan bewegen en gezond eten maar erfelijke belast speelt een grote rol in de resultaten die je kan bereiken. Naast dat ik gezond eet en beweeg heb ik inmiddels een liposculptuur gehad om de lipoedeem onder controle te houden. Deze ervaring maakt dat ik nog meer gedreven ben om mensen te helpen met een gezonde levenstijl, bewegen is voor je lijf een van de belangrijkste factoren waar je niet alleen nu maar ook later de vruchten van plukt.

Voor de start van de studio heb ik  de aerial yoga teacher training fundamentals 1 en 2 bij Janneke van Amelsvoort en Boban Krstic gevolgd. Tevens heb ik bij Janneke van Amelsvoort de kinder aerial yoga teacher training en de restorative en zwangerschaps aerial yoga teacher training gevolgd. Janneke van Amelsvoort is grondlegger van aerial yoga Nederland, zij heeft de aerial yoga in Nederland ontwikkeld en geintroduceerd. Bij clubjoy heb ik de poweryoga opleiding gedaan.

Omdat ik het belangrijk vind dat ik correct kan handelen bij een ongeval heb ik BHV en is er naast de verbandtrommel een AED aanwezig.

Bij de studio rekenen we géén inschrijfkosten en werken we niet met een opzegtermijn.

Nieuwsgierig naar wat er allemaal te doen is bij Aerial Flow Studio? Behoefte aan ontspanning of inspanning? Schaf dan een introductiekaart van 4 lessen aan via de site of volg een workshop! Kijk ook op facebook of neem contact op met Paula via telefoon of email voor meer informatie of bij vragen.

 

Zie je snel,

Een sportieve groet,

Namasté