Power Yoga - krachtige vorm van yoga

plank

Power yoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga, voor een sterk en lenig lichaam. Poweryoga bestaat uit een aaneenschakeling van actieve houdingen.

De power yoga is ontstaan door gebruik te maken van verschillende yoga invloeden. Er zit een vlotte flow in de les, doordat de bewegingen vloeiend overgaan van de ene naar de andere houding op het ritme van de muziek. Een les bestaat uit 10 tracks.Te beginnen met Tai Chi, gevolgd door de zonnegroet, kracht, balans, heup openers, pilates buik, pilates rug, twisters, stretches en tot slot ontspanning.  

Met Power yoga werk je aan een sterk, lenig lichaam, aan concentratie, balans, ademhaling en uithoudingsvermogen. Je voelt je energieker en tegelijkertijd rustiger, er komt een beter evenwicht tussen lichaam en geest.

Yoga is de kracht van de stilte in je activiteit en zo volledig mogelijk aanwezig zijn in je handelen. Aanwezig zijn in het NU. Dus ook tijdens de houdingen, wat inspanning vergt, maar waar je ook kan loslaten. Op zoek naar een beter evenwicht tussen in- en ontspanning, het samenbrengen. Dit brengt rust, ruimte, lichtheid.

Deze les is zeer geschikt als je naast het geestelijke ook het lichamelijke aspect belangrijk vindt.

Klik hier voor het lesrooster