Boksen

Tijdens deze les maak je kennis met de beginselen van het boksen of werk je verder aan je bestaande techniek en conditie. Deze laagdrempelige boks les is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.

Boksen is een intensieve work-out waarbij spieren, conditie en vetverbranding worden aangepakt. In dit uur werken we afwisselend aan techniek, balans, hand, voet en oog coördinatie.

Naast dat je sterker wordt en jezelf leert verdedigen, leer je controle houden, samenwerken, incasseren, werk je aan zelfvertrouwen en zelfbeheersing.

De boks combinaties leer je door te stoten in de lucht, ook wel schaduwboksen genoemd, voor elkaar de handschoen op te houden en gebruik te maken van bokskussens.

Gevarieerde bokstechnieken zorgen voor een fysiek intensieve les, met als prettige bijkomstigheid dat je je hoofd leeg kunt maken.

Klik hier voor het lesrooster

Leenmateriaal, bokshandschoenen, stootkussens zijn in de studio aanwezig. Neem vooral goede zin mee en trek makkelijk zittende kleding aan. We trainen op blote voeten.

Volg je deze les wekelijks, dan kunnen eigen bokshandschoenen wenselijk zijn.

Volg je deze les wekelijks dan is het dragen van een bitje is aan te raden! Het is mogelijk via de studio een bitje aan te schaffen. Het niet dragen van een bitje is op eigen risico.

De boks les is elke maandag om 20.30 uur te volgen!