workshops

Elke laatste zaterdag van de maand is er een workshop te volgen bij Aerial Flow Studio, houd deze pagina in de gaten voor meer informatie. Voor aanmelden of informatie, kijk onderaan de pagina. Privé workshop vanaf 5 personen aanvraagbaar.

 

Zaterdag 26 oktober van 14:00u tot ca. 17:00u

Workshop Aerial Yoga & Restorative 

Ben jij toe aan een moment voor jezelf om los te komen van je dagelijkse beslommeringen? Tijdens de workshop kom je letterlijk los, niet alleen in lijf en hoofd, maar ook van de grond, zwevend in een hangmat halen we de spanning uit rug, schouders en nek. 

Tijdens deze workshop werk je 1 uur met de hangmat laag zo'n 15cm boven de grond, zo kun je rustig kennis maken met de hangmat. Na een kleine pauze hangen we de hangmat op heuphoogte om 1 uur de hoge Aerial Yoga variant te verkennen. Kom tot de ontdekking dat eenzelfde houding in de hoge hangmat een geheel andere uitwerking heeft op je lichaam als bij de lage hangmat. Je kan bij de hoge variant ondersteboven hangen, maar dat bepaal je natuurlijk zelf.

Je hoeft je niet te meten aan een ander, doe wat goed voelt en maak vooral plezier! 

Na afloop is er thee en koffie met wat lekkers.

 

Zaterdag 30 november van 14:00u tot ca. 17:00u

Workshop Aerial Restorative 

Ook zo toe aan een momentje voor jezelf, even niks moeten en helemaal tot rust komen. Lichte inspanning wissel je af met ontspanning, ondersteund door een hangmat zo'n 15cm boven de grond.

Restorative betekend letterlijk herstellen. Herstellen doe je niet alleen als je lichamelijk of geestelijk ongemak hebt. Tegenwoordig is iedereen druk en leeft gehaast. Gun je lichaam en geest een moment van rust, schep orde in je hoofd, schud lichamelijke spanning van je af en laad je op.

Na afloop is er thee en koffie met wat lekkers.

 

Zaterdag 28 december van 14:00u tot ca. 17:00u

Workshop Aerial Yoga

Even helemaal loskomen, een moment voor jezelf. Zwevend boven de grond halen we de spanning uit rug, schouders en nek.

Bij Aerial yoga hangt het doek ter hoogte van je heup, zo kan je letterlijk loskomen van de grond en zelfs ondersteboven komen te hangen! Of je in de loop van de workshop ondersteboven komt te hangen bepaal je natuurlijk altijd zelf. Je hoeft je niet te meten aan een ander, doe wat goed voelt en maak vooral plezier!

Na afloop is er thee en koffie met wat lekkers.

 

 

Voor het volgen van een workshop hoef je geen lid te zijn, deelname €25.- p.p. Ben je een lid van de studio dan kan je voor €15.- deelnemen aan de workshop.

Deelname aan een Ukkie of kids workshop niet leden €15.- p.p. Ben jij lid van de studio, dan kan jouw kind voor €10.- p.p. deelnemen. Neem je deel aan de kinderlessen in de studio dan kan je voor €7.50 deelnemen aan de workshop.

Wees er wel op tijd bij: max. 10 deelnemers per workshop. Reserveer nu je hangmat door te mailen naar info@aerialflowstudio.nl of bel 06-11357197

Vanaf twee deelnemers gaan bovenstaande workshops door.

Ook leuk om als cadeau(bon) te geven of te ontvangen! 

(kinder/vrijgezellen) Feestjes, privé workshop zijn bespreekbaar op aanvraag. Voor meer info. mail, bel of kijk op www.aerialflowstudio.nl