Yoga Flow - in rust beoefenen

yoga flow

Even een momentje voor jezelf in het hier en nu. Yoga flow is een les waar met rust en aandacht yoga word beoefend. Zonder een oordeel te vellen probeer je te voelen wat je lichaam op dat moment aankan en nodig heeft.

Yoga Flow is een krachtige vorm van yoga die je in rust beoefend. In een redelijk rustig tempo wissel je van yoga houdingen en probeer je je ademhaling als leidraad te gebruiken. Je verbindt lichaam, geest en ademhaling tijdens de yoga flow. Bij deze yogavorm beweeg je in een langzamere flow dan bij een power yoga les, zo heb je meer tijd om in je asanas te komen. Qua kracht, lenigheid en flexibiliteit doet deze les echter niet onder voor een power yoga les.

De yoga flow is een freestyle les en heeft wel achtergrondmuziek, anders dan de power yoga waar de choreo op de muziek gemaakt is. Daardoor is de yoga flow goed aan te passen op de deelnemers. Fysieke klachten kunnen verlicht worden door te focussen op een goede lichaamshouding en door meer lichaamscontrole te ontwikkelen. Opties en variaties worden aangeboden en daar waar nodig is kan gebruik gemaakt worden van blokken, pads, riem en meditatiekussen, deze zijn bij Aerial Flow Studio aanwezig. Dat maakt deze les heel toegankelijk. 

Yoga is de kracht van de stilte in je activiteit en zo volledig mogelijk aanwezig zijn in je handelen. Aanwezig zijn in het NU. Dus ook tijdens de houdingen, wat inspanning vergt, maar waar je ook kan loslaten. Op zoek naar een beter evenwicht tussen in- en ontspanning, het samenbrengen. Dit brengt rust, ruimte, lichtheid.

Ook behoefte om de (on)nodige spanning los te laten, te werken aan kracht en soepelheid van lichaam en geest, kom naar Yoga Flow!

Klik hier voor het lesrooster

Kijk voor een impressie van de les op ons youtube kanaal.