BBB - buik, billen, benen training

BBB staat voor buik, billen, benen. Tijdens een BBB les train je je buik, billen, benen en als bijkomend pluspunt versterk je ook je arm en rugspieren.

Een BBB les bestaat uit verschillende oefeningen waarmee je voornamelijk de spieren van je buik, billen en benen traint. Met deze les verbeter je ook je uithoudingsvermogen.

Het sterker maken van spieren en vergroten van je uithoudingsvermogen zorgt ervoor dat je dagelijkse bezigheden je makkelijker afgaan, zoals zware boodschappentassen tillen of de trap oplopen.

Met de ontstane spieren verbrand je ook in rust energie en daardoor vermindert lichaamsvet.

Om je workout uitdagend te houden ziet geen les er hetzelfde uit. Door gebruik te maken van verschillende hulpmiddelen zoals; een step, ballen, knijpers, weerstandbanden, haltertjes, Bosu bal, kettlebells, Flowin mat, TRX, ringen, Vipr, Body Bow, trainingsladder, equilizer, weight hoop, buikspierwiel en buikspierbeugel zijn de lessen afwisselend en blijvend een uitdaging.

Mentale ontspanning is het gevolg van de fysieke inspanning. Wil jij dat ook ervaren en ben je niet bang voor een beetje zweet, volg dan nu de BBB les.

 

Klik hier voor het lesrooster

De BBB les is elke maandag om 19.00 uur te volgen!