Easy Flow - yoga in zachtheid beoefenen

yoga flow

Even een momentje voor jezelf in het hier en nu. Easy flow is een les waar met rust en aandacht yoga word beoefend. Zonder een oordeel te vellen probeer je te voelen wat je lichaam op het moment aankan en nodig heeft.

Easy Flow is een zachte vorm van yoga die je in rust beoefend. In een rustig tempo wissel je van yoga houdingen en gebruik je je ademhaling als leidraad. Tijdens de easy flow probeer je te voelen wat er in je lichaam gebeurt en wat je nodig hebt en verbindt  je lichaam, geest en ademhaling.

De easy flow is een freestyle les en heeft wel achtergrondmuziek, maar geen choreo , daardoor is de easy flow goed aan te passen op de deelnemers. Fysieke klachten kunnen verlicht worden door gecontroleerd en met aandacht aan een goede lichaamshouding te werken. Opties en variaties worden aangeboden, je maakt tijdens deze les gebruik van blokken, pads, riem en meditatiekussen, deze zijn bij Aerial Flow Studio aanwezig. Dat maakt deze les heel toegankelijk. 

Yoga is de kracht van de stilte in je activiteit en zo volledig mogelijk aanwezig zijn in je handelen. Aanwezig zijn in het NU. Dus ook tijdens de houdingen, wat inspanning vergt, maar waar je ook kan loslaten. Op zoek naar een beter evenwicht tussen in- en ontspanning, het samenbrengen. Dit brengt rust, ruimte, lichtheid.

Ook behoefte om te voelen wat er in je lichaam gebeurt en in zachtheid te bewegen, kom naar Easy Flow!

Klik hier voor het lesrooster