kinder feestjes

Wil je een leuk, origineel kinderfeestje geven, waarbij je kan klimmen als een aap, vliegen als een vogel of ondersteboven komt te hangen als een vleermuis? Zet je datum dan nu vast, want lol, plezier en spanning maken je feestje in de hangmat één om nooit te vergeten.

Bij binnenkomst in de studio begin je met drinken en iets lekkers, zingen voor de jarige en eventueel meegebrachte cadeautjes verstoppen en uitpakken. Je bent een uur actief bezig met spel en de hangmat, tussendoor een kleine drink/plaspauze en tot slot ontspanning. Foto's maken is natuurlijk leuk voor de napret. Limonade en wat lekkers inbegrepen.

Kinderfeestje geven in de hangmat? Mail je voorkeurs data door om te reserveren!

2 uur €15.- p.p.  incl. drinken en wat lekkers! feestje mogelijk vanaf 5 tot maximaal 10 kinderen of bij minder dan 5 kinderen €75,- per feestje.

Houd zelf rekening met eventuele voedselallergieen of voedselintoleranties. Tijdens het feestje schenken we limonade en krijgen ze een snoepje en cakje om te versieren.

De studio draagt geen zorg voor de afvalverwerking. Neem daarom een afvalzak mee om cadeaupapier etc. in te verzamelen. De afvalzak neem je mee naar huis.