Aerial Kids - kinder hangmat yoga 8-11 jaar

vlinder

Bij deze Yoga vorm maak je gebruik van een doek/hangmat. Spelenderwijs train je de fijne motoriek. Met het vastpakken van het doek versterk je de handen met als gevolg dat het je handschrift kan verbeteren. Maar nog belangrijker is dat je ontzettend veel lol kan hebben in de doeken.

Je kan in het doek staan, zweven, schommelen en zelfs ondersteboven hangen. Hiermee train je je evenwicht en begrip waar je bent in de ruimte.

Verschillende thema's komen aan bod; jungle, dieren, oceaan, ridders…….en maken we gebruik van ballen, foamstokken en meer. Aan het einde van de les mag je even wegkruipen in het doek, spanning loslaten, voelen wat de houdingen met je hebben gedaan, trots zijn op jezelf. Luisteren naar muziek, een verhaaltje of geleide meditatie helpen je te ontspannen, waardoor je beter kunt slapen en je beter kan concentreren op school.

Bouw aan je zelfvertrouwen en klim in het doek!

Je lievelings knuffel is welkom.

Tijdens de Aerial les draag je een shirt met mouwtjes om de druk in de oksel te beperken en voor de hygiëne. Zorg dat je voeten, handen en gezicht schoon zijn.

Ga voor de les naar de wc, zo hoef je niks van de les te missen en verstoor je de les niet.

Is er iets veranderd in de gezondheid of thuissituatie, graag doorgeven voor de les.

Let op; heeft je kind reisziekte maak dan gebruik van de Sea band polsband, deze kunnen misselijkheid en duizeligheid voorkomen.

Aerial kids les is om de zondag te volgen 12.00 -13.00 uur. Aanmelden kan via mail, site of in de studio.