Aerial Play - kinder hangmat yoga 5-7 jaar

aerial ukkies

Bij deze Yoga vorm gebruiken we een doek/hangmat, laat je je kind de wereld van een andere kant bekijken, in het doek staan, zweven, schommelen en misschien zelfs ondersteboven hangen.

De verschillende houdingen helpen bij de ontwikkeling van de hersenen van je kind, hand/oog coördinatie, lichaamsbewustzijn, sociale vaardigheden en samenwerken worden getraind.

Met een prentenboek, verhaaltje, liedjes en of muziek als leidraad is elke les anders en zorgt dat de kinderen veel plezier met elkaar zullen beleven op deze grote ontdekkingstocht.

Help je kind bij het ontwikkelen van concentratie, creativiteit, zelfvertrouwen en ontspanning door de aerial yoga lessen te volgen.

Ouders graag blijven hangen, vindt je kind het spannend dan ben je er om ze op te vangen. In de ontvangstruimte is koffie/thee, moet je kind naar de wc dan kan je even mee.

De lievelings knuffel van je kind is welkom.

Tijdens de Aerial les draag je een shirt met mouwtjes om de druk in de oksel te beperken en voor de hygiëne. Zorg dat handen, voeten en gezicht schoon zijn.

Laat uw kind voor de les naar de wc gaan.

Verandert er iets in de gezondheid of thuissituatie, graag doorgeven voor de les.

Let op; heeft je kind reisziekte maak dan gebruik van de Sea band polsband, deze kunnen misselijkheid en duizeligheid voorkomen.

Aerial play les is om de zondag te volgen 12.00 -13.00 uur. Aanmelden kan via mail, site of in de studio.