Aerial Teens - tiener hangmat yoga 11-16 jaar

 feeb

Bij deze Yoga vorm gebruik je een doek/hangmat om even helemaal los te komen uit de rollercoaster die je leven nu vormt.

Ook het gevoel dat iedereen wat van je wilt? Op school goed presteren, je huiswerk op tijd afhebben, maar ook je vrienden nog zien, veel plannen en keuzes maken. Dat kan spanningen met zich meebrengen en dat terwijl je op lichamelijk en emotioneel gebied ook een grote verandering doormaakt.

Je ledematen zijn ineens lang en onhandig, er verschijnen puistjes, en je vertrouwde lichaam veranderd. Je vraagt je af wat anderen van je vinden.

Dat alles kan een hoop onzekerheid met zich meebrengen.

Elke les behandelen we een emotie.

Met de Aerial yoga train je je core, dat is je centrum. Met een krachtig centrum sta je letterlijk steviger in je schoenen. Met het doek werk je aan coördinatie en lichaamsbewustzijn door erin te staan, zweven, schommelen en misschien zelfs ondersteboven hangen.

Ademtechnieken helpen je door de houdingen heen en geven je ook houvast in je rollercoaster. Aan het einde van de les kom je helemaal tot rust, wegzinkend in het doek.

Ga de uitdaging aan en doe Aerial yoga!

Tijdens de Aerial les draag je een shirt met mouwtjes om de druk in de oksel te beperken en voor de hygiëne. Zorg dat je handen, voeten en gezicht gewassen zijn.

Ga voor de les naar de wc, zo hoef je niks van de les te missen en verstoor je de les niet.

Is er iets veranderd in de gezondheid of thuissituatie, graag doorgeven voor de les.

Let op; heb je reisziekte maak dan gebruik van de Sea band polsband, deze kunnen misselijkheid en duizeligheid voorkomen.

Momenteel is er een wachtrij voor de Aerial Teens. Aanmelden kan via mail, zodra er een nieuwe groep is gevormd is deze les elke zondag te volgen van 13.30 - 14.30 uur.